top of page

SOLUCIONS

DIGITALS

Veiem la tecnologia com un generador d'experiències i una eina per crear entorns digitals. Busquem solucions i tendències innovadores per dissenyar serveis digitals que beneficiïn les organitzacions i la comunitat.

Screenshot 2020-05-06 at 13.08.30 copy.p
circl.png

DISSENY DE SERVEIS I EXPERIÈNCIES

De l'estratègia a la pràctica; t'ajudem a implementar i oferir la millor experiència i servei mitjançant les aplicacions digitals que més s'ajustin a les teves

necessitats.

DISEGNO DE EXPERIENCIAS.png
circl.png

TRANSFORMACIÓ DIGITAL

T'ajudem a crear estratègies de modernització digital interna, així com detectar oportunitats de negoci i millora de serveis vinculades a les noves

tecnologies.

SOLUCIONES DIGITALES 2.png
circl.png

DESENVOLUPAMENT DE SOFTWARE

Creem eines pròpies de fàcil personalització, que fomenten el treball en equip i milloren el flux de treball en les organitzacions.

COSE.png

ELS NOSTRES DESENVOLUPAMENTS

GEEDO_LOGO negro .png

Geedo ® és un gestor documental i una eina on line de treball col·laboratiu, que permet emmagatzemar arxius sense límit, crear entorns de projecte per equips de treball, interactuar amb altres usuaris, obtenir dades i anàlisi en temps real i geolocalitzar les dades d'interès.

És una eina intuïtiva que democratitza la gestió de projectes en equips de treball múltiples, fomentant la transparència d'informació i dades en les organitzacions.

 

EVENTTRADE ® és una plataforma web que permet inventariar, emmagatzemar, compartir i localitzar recursos materials, mitjançant la creació de xarxes col·laboratives.

 

El projecte, fomenta l'economia col·laborativa i anticipa un futur immediat on la sostenibilitat material i la reutilització dels recursos seran claus en diferents sectors; cultural, social, ambiental o sanitari, entre d'altres.

EventTrade.png
bottom of page